Kvalitář/ka v potravinářství

Firma Polabská zelenina Přerov n.L., s.r.o.
Místo pracoviště Polabská zelenina Přerov n. L., s.r.o., Přerov nad Labem 412, 289 16 Přerov nad Labem
Kontaktní osoba Mgr. Lucie Chrástová
Kontaktní telefon +420 325 515 171
RegionStředočeský

Detail pozice:

Náplň práce: dohlížet na kvalitu surovin při příjmu a dávat zpětnou vazbu dodavatelům formou reportů, dohlížet na kvalitu surovin ve všech výrobních krocích až po expedici hotového výrobku, zodpovědnost za kontrolu finálních výrobků - výrobek musí být kvalitní, bezpečný pro konzumenta, splňovat požadavky zákazníka dané specifikacemi a splňovat legislativní požadavky, zajišťovat denní kontroly výrobních procesů, shromažďování a předávání informací z výroby vedoucímu kvality, tisk etiket a kontrola správnosti tištěných údajů a kvality tisku, aktivní účast na neustálém zlepšování společnosti, předávat nové nápady, redukovat veškeré ztráty (odpad, čas,…). Asistovat vedoucímu kvality podle potřeby, dodržování zásad správné výrobní praxe a hygienické praxe, dodržování zásad BOZP a PO. Požadujeme: praxe v potravinářském provozu výhodou, minimálně základy angličtiny výhodou, minimálně základy angličtiny výhodou, schopnost pracovat s PC (Microsoft Office), flexibilita - vzhledem k povaze podnikání je vyžadována práce o víkendech, svátcích, pracovní doba 4 dny v týdnu, 10 hod. směny v různých dnech od pondělí do neděle, kvalitář/ka musí být pozorný, mít smysl pro detail a pořádek, dodržování přísných hygienických pravidel, trestní bezúhonnost, komunikační schopnosti, samostatnost, spolehlivost, týmový hráč, nekonfliktnost, odolnost vůči chladu - práce v chladném prostředí; Nabízíme: nástup možný ihned, jednosměnný provoz, hlavní pracovní poměr, školení - potravinářské standardy, práce v mladém kolektivu, finanční odměnu za doporučení dalšího uchazeče o zaměstnání až 10.000 Kč (vyplácí se po 3 měsíční zkušební době), uvítací bonus 10.000 Kč (vyplácí se po 3 měsíční zkušební době) Kontaktovat nás můžete e.mailem nebo telefonicky v době od 9:00 - 14:00 hod.